Hier vindt u een keur van mijn landschapsfoto's. De inspiratie komt vanuit water, wijdsheid en wolkenluchten, favoriet uit Nederland.

landschap

(2016 - 2020)

Hier vindt u een keur van mijn landschapsfoto's. De inspiratie komt vanuit water, wijdsheid en wolkenluchten, favoriet uit Nederland.

Ik wil laten zien hoe mooi en kwetsbaar mensen zijn in de ruwe gefotografeerde landschappen.
Ik werk in zwartwit. Daarbij wil ik de tinten van de foto's er zwaar uit te laten zien, dat is mijn stijl. Het project kwam natuurlijk niet automatisch tot stand. Ik werk al een tijdje met naaktmodellen op locatie. Om het concept uit te werken ben ik op zoek gegaan naar geschikte locaties en modellen om een ​​

Mother Nature's Daughters

(2018 - 2022)

Ik wil laten zien hoe mooi en kwetsbaar mensen zijn in de ruwe gefotografeerde landschappen. Ik werk in zwartwit. Daarbij wil ik de tinten van de foto's er zwaar uit te laten zien, dat is mijn stijl. Het project kwam natuurlijk niet automatisch tot stand. Ik werk al een tijdje met naaktmodellen op locatie. Om het concept uit te werken ben ik op zoek gegaan naar geschikte locaties en modellen om een ​​"sterke doch intieme" sfeer te krijgen. Louis Sauter

Ruwe landschappen,  dood hout, wolkenluchten en sterke contrasten. Alle ingrediënten zijn daar om fantastische landschapsfoto's te maken. 
Gelukkig hebben we een groot aantal van deze zanden in Nederland.

Stuifzanden

(2017 - 2018)

Ruwe landschappen, dood hout, wolkenluchten en sterke contrasten. Alle ingrediënten zijn daar om fantastische landschapsfoto's te maken. Gelukkig hebben we een groot aantal van deze zanden in Nederland.

Een gebied met een grote mate van dynamiek. Wind, zee en zon hebben vrij spel, een gebied met wonderlijke kleuren en lijnen.
Het bestaat uit duinen en strand met daarachter gelegen slikken en schorren.

de Kwade Hoek op de kop van Goeree: slikken, schorren en duinen

(2017)

Een gebied met een grote mate van dynamiek. Wind, zee en zon hebben vrij spel, een gebied met wonderlijke kleuren en lijnen. Het bestaat uit duinen en strand met daarachter gelegen slikken en schorren.

De combinatie tussen blond zand en mooie blauwe wolkenluchten is 'killing'.
Komt daar de zee nog bij dan is het af.
De wolkenluchten langs de kust zijn fameus.

Duinen en stranden

(2017)

De combinatie tussen blond zand en mooie blauwe wolkenluchten is 'killing'. Komt daar de zee nog bij dan is het af. De wolkenluchten langs de kust zijn fameus.

In deze sectie vindt u actueel werk van mij in de studio. Ik heb getracht beweging in alle hoedanigheden vast te leggen. Daarbij gebruik ik vrouwelijk naakt in combinatie met of zonder props. Ik heb getracht om low en high key af te wisselen.
Enfin, oordeelt u zelf.

Studiowerk van Louis Sauter - beweging

(2021)

In deze sectie vindt u actueel werk van mij in de studio. Ik heb getracht beweging in alle hoedanigheden vast te leggen. Daarbij gebruik ik vrouwelijk naakt in combinatie met of zonder props. Ik heb getracht om low en high key af te wisselen. Enfin, oordeelt u zelf.